You are here: » Magyar » Kiscsoportos kirándulás Kelet-Európa egyedi vulkanikus eredetű tavához

Kiscsoportos kirándulás Kelet-Európa egyedi vulkanikus eredetű tavához

Total:
Legend
Secure payment

Egynapos kirándulás Kelet-Európa legcsodálatosabb és legkülönlegesebb vulkáni tavához és az ásványvizek országához.

Időszak: egész évben.

Indulási napok: minden nap.

A túra időtartama: 8-10 óra

Találkozási pont: Történelmi Múzeum, Piata Sfatului tér – reggel 8:30. Idegenvezetőnk a "Meeting Point GUARANTEED DEPARTURES DAY TOURS” táblát tartja.

Árak:

  •     110 euró 1 főre (Ha 1 főre foglalja le az árat, ha más ügyfelünk is van, a túra után visszatérítjük az egyéni utazóként befizetett különbözetet).
  •     74 euro/fő minimum 2 fő esetén

    Magyar idegenvezető igénzlése esetében, kérjük ezt a megfelelő menüpontban kiválasztani.

Fontos: A foglalást kérjük az indulás előtti napon 20:00 óráig beküldeni.

A túra magába foglalja a következőket:

  • Szállítás: autóval vagy mikrobusszal klímaberendezéssel;
  • Engedélyezett magyarul beszélő idegenvezető;
  • Ingyenes transzfer Brassóból

Nem tartalmazza:

  • Belépődíjak, ebéd, italok

Brassótól 1,5-2 óra autóút után, a Csomád hegységben, a 950 méteres tengerszint feletti magasságban található a csodálatos Szent Ana-tó. Pompája és szépsége minden látogató lélegzetét elállítja.  A vulkáni kráterében kialakult tó mintegy 32000 éve tört ki utoljára, és Erdély egyik legkedveltebb úti céljává vált, a természetbe menekülni vágyók számára. Nemcsak a tó környéke és szépsége, hanem a legendák is megbabonázzák az érdeklődőket. A tó mellett egy második kráterben a természet vette útját, és egy tőzeglápot, védett területet alakított ki. Itt találkozhatunk az egyedi húsevő „Drosera rotundifolia” növényekkel, miniatűr tűlevelűekkel és sok mással. (csak nyáron látogatható). A tó  és láplátogatás után a túravezető Bálványosra hajt, majd a jármű leparkolása után könnyű-közepes, felfelé irányuló sétával folytatjuk kirándulásunk (kb. 30 perc) a „Büdös-barlangokhoz” és a "Madártemetőhöz". Az utóvulkáni tevékenységnek köszönhetően ezeken a helyeken kénes gázkiáramlások vannak jelen, amelyeket az idegenvezető szórakoztató trükkökkel meg történetekkel mutatja be és magyarázza el. Mielőtt visszautaznánk Brassóba, a tusnádfürdői üdülőhely különböző típusú ásványvízeit kostóljuk meg, amelyeket a helyiek és a látogatók folyamatosan használnak egészségügyi előnyeiknek köszönhetően.

Fontos információ:

    Az Ön helyi kapcsolattartója az Active Travel Day Tours a 0040728804952 telefonszámon.
    Kérjük, vegye figyelembe: Brassóból ingyenes transzfer biztosított ehhez a túrához/tevékenységhez (a túrán feltüntetettek szerint). Ha szüksége van erre a szolgáltatásra, lépjen kapcsolatba az Active Travel Day Tours-szal a következő elérhetőségeken:

  •     Helyben a 0040728804952 telefonszámon
  •    E-mailben a marian@activetravel.ro címen legalább 24 órával tevékenység dátuma előtt, hogy ellenőrizze az átvétel idejét és helyét.
  •    Ha nem érkezik meg a megadott időkereten belül, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Active Travel Day Tours-szal az utazása előtt, vagy azonnal az úticélhoz érkezéskor

    Kérjük, hogy legalább 10 perccel az indulás előtt álljon készen.

 

 

 

Brassó óváros
Rate / person from 25 €

Brassó óváros

Töltsön el 2 órát Brassó óvárosának  felfedezésével, a legfontosabb látnivalók, mint a Fekete-templom,mely Bécs és Isztambul között a legnagyobb gótikus műemlék, a Cérna utca, mely Kelet-Európa legkeskenyebb utcája és a régi Tanácsháza  meglátogatásával.

Book Now »
Kiscsoportos napos kirándulás a román hegyi falvakhoz
Rate / person from 79 €

Kiscsoportos napos kirándulás a román hegyi falvakhoz

Helyi önfentartó kirándulás, ekó túra! Románia és Erdély szépsége a természetben rejlik. Délelőtt Brán kastélyt (Drakula kastélyt) is meglátogatjuk.

Book Now »
Book day tours in the agency or at our Preferred Partners